Wie ben ik?

Als je gastouderbureau Assen/Drenthe belt krijg je mij aan de lijn, daarom stel ik me alvast even voor.
Mijn naam is Anja van de Bult en vanaf 1 januari 2019 ben ik eigenaar van Gastouderbureau Assen/Drenthe.
Ik ben 42 jaar oud en woon in Beilen, samen met mijn partner Erik en onze kinderen Stan van 13 en Bjorn van 10 jaar. In mijn vrije tijd volleybal ik bij Fama dames 1 in Smilde, handbal ik bij HV Beilen en geef daar training aan de E-jeugd, daarnaast  ben ik leiding bij de kleinsten van de scouting Beyloo terhorst in Beilen en fotograaf ik graag.

Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg, waar ik vanuit de gehandicaptenzorg de overstap heb gemaakt naar de kinderopvang, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen kwam de mogelijkheid om het gastouderbureau Assen/Drenthe over te nemen. Een mooie kans waar ik tot op de dag van vandaag nog van geniet.

Binnen de kinderopvang heb ik veel ervaring op mogen doen met de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 13 jaar. Zowel op het kinderdagverblijf, peutergroepen als de buitenschoolse opvang. Voor mij is het belangrijk om de kinderen te stimuleren in hun eigen ontwikkeling en ze vooral warmte, vertrouwen en geborgenheid te geven. Daarmee wordt de basis gelegd. Het geeft mij als eigenaar van gastouderbureau als voordeel dat ik weet hoe het in een opvang reilt en zeilt. En waar je tegenaan kan lopen als vraagouder of gastouder. Waardoor meedenken met de gast- en vraag ouders op een natuurlijke wijze gaat.

De afgelopen jaren heb ik mij meer ontwikkelt in o.a. het stuk coaching, zo heb ik een opleiding tot kindercoach gevolgd, dit om de gast- en vraagouder nog beter te kunnen ondersteunen met pedagogische vraagstukken.

Op dit moment ben ik nog bezig met een opleiding tot pedagogisch coach om mijn vaardigheden te verbreden. Naast deze twee coaching opleidingen heb ik ook de opleiding “de Gouden Schakel” gevolgd bij https://www.sandersendehaan.nl

Om zo als coach van de gastouders hen bij te staan in hun mooie vak en de gastouders in hun kracht te laten staan

Zelf vind ik persoonlijk contact met zowel de gastouder als de vraagouder belangrijk, zodat er een open en eerlijke communicatie ontstaat. Eerlijke en open communicatie is belangrijk omdat je als ouder je kostbaarste bezit namelijk je kind(eren) toe vertrouwd aan een ander. Hoe fijn is het dan dat je weet dat het goed zit en dat alles bespreekbaar is.

Wat het voor mij zo leuk maakt om te werken voor gastouderbureau Assen/Drenthe, zijn de warme en snelle contacten met de gastouders en de vraagouders. Elk (zakelijk) bezoek is een gezellig moment met een kopje koffie aan de keukentafel. En iedere gastouder werkt op zijn/haar eigen manier maar altijd met passie en volle overgave. Ieder bezoek is voor mij een mooi moment, iedere gastouder is uniek.

Nieuwsgierig geworden naar mij als gastouderbureau of naar gastouders welke zijn aangesloten. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag tot snel,
Groet Anja