Wie zijn wij

Als je gastouderbureau Assen/Drenthe belt krijg je mij aan de lijn, daarom stel ik me alvast even voor.
Mijn naam is Anja van de Bult en vanaf 1 januari 2019 ben ik werkzaam bij Gastouderbureau Assen/Drenthe.
Ik ben 40 jaar oud en woon in Beilen, samen met mijn partner Erik en onze kinderen Stan van 11 en Bjorn van 8 jaar. In mijn vrije tijd volleybal ik bij Animo’68 dames 2 in Assen, ben ik leiding bij de kleinsten van de scouting in Beilen, fotografeer en teken ik graag en rijd ik paard.

Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg, waar ik vanuit de gehandicaptenzorg de overstap heb gemaakt naar de kinderopvang, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Binnen de kinderopvang heb ik veel ervaring op mogen doen met de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 13 jaar. Zowel op het kinderdagverblijf, peutergroepen als de buitenschoolse opvang. Voor mij is het belangrijk om de kinderen te stimuleren in hun eigen ontwikkeling en ze vooral warmte, vertrouwen en geborgenheid te geven. Daarmee wordt de basis gelegd.
Daarnaast vind ik persoonlijk contact met zowel de gastouder als de vraagouder belangrijk, zodat er een open en eerlijke communicatie ontstaat.

Wat het voor mij zo leuk maakt om te werken voor gastouderbureau Assen/Drenthe, zijn de warme en snelle contacten met de gastouders en de vraagouders. Elk (zakelijk) bezoek is een gezellig moment met een kopje koffie op de bank.

Graag tot snel,
Groet Anja